Karriär

Ansvarsfull

En brandtekniker är aldrig fullärd. Vi ser gärna att du har jobbat minst 3 år i branschen, eller har en grund inom ellära. Att du ser dig själv som en lärling istället för en mästare – även om du jobbat 30 år i branschen. Din personliga utveckling är vår utveckling. Därför söker vi dig som tar ansvar för att föra både dig och SEAL framåt.

Karriär

Flexibel

Du är inte rädd för nya utmaningar. Vi arbetar med projekt i varierande miljöer. Som brandtekniker vill vi att du ska känna dig bekväm i alla situationer. Du skyggar inte för utmaningen i det stora projektet, eller det rutinmässiga arbetet i det mindre.

Karriär

Alltid redo

Vi vill att du tar ditt jobb personligt. Personligt engagemang skapar trygghet. Våra kunder ska alltid få det bemötande och den snabba service de förtjänar. Ditt ansvar är att lyssna och sedan agera för att lösa din kunds problem.

Karriär

Vill arbeta i en givande miljö

När man arbetar med något så allvarligt som säkerhet är det viktigt att inte ta sig själv på för stort allvar. Vi är ett ödmjukt och öppet team som inte tror på trösklar och vet att alla medarbetare har en röst. Tillsammans har vi ett ansvar för kvaliteten på vår lösningar – men även för att SEAL skall vara en givande arbetsplats.