Underhåll & service av brandskydd i  Stockholm

Alla kan inte göra det vi gör

Inte för att vi är särskilt märkvärdiga, men vid service av brandskydd så är det är inte alla som kan utföra utökningar och ändringar, samt utför anläggarintyg. Detta får endast en godkänd anläggarfirma av brandlarm som har ett teknikavtal med den aktuella systemleverantören göra. Som en komplett leverantör av brandskydd med teknikavtal med 5 olika systemleverantörer har vi både möjligheten och kunskapen som krävs för att göra ett bra jobb. Så när du anlitar oss för underhåll av brandlarm så kan du vara säker på att vi fixar allt!

Underhåll & service av brandskydd i  Stockholm

Vi vill att du ska känna dig säker

Inte bara att du har rätt lösning, utan att du alltid kan lita på den. Som kund hos SEAL Scandinavia erbjuder vi komplett service och underhåll av brandlarm och brandskydd, från den lilla butiken till det stora hotellet och kontorskomplexet. När det gäller underhåll av brandskydd så finns det inget jobb vi inte tar oss an!

Underhåll & service av brandskydd i  Stockholm

Vi erbjuder månads-, kvartals- och årsprov

Utöver service av brandlarm så hjälper vi dig med löpande provning och kontroll av brandlarmet. Då testar vi allt från centralapparten, detektorerna till larmdonen och att uppkopplingen till räddningstjänsten fungerar som den ska. Varje kontroll dokumenteras noggrant enligt det senaste regelverket och lämnas till dig vid utfört arbete. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med månadskontroll, kvartals- eller årsprov av brandlarm.

Underhåll & service av brandskydd i  Stockholm

Erfarenhet är inte allt

Det hjälper oss att göra ett så gott arbete som möjligt, men regelverk och krav ändras ständigt. Vi håller oss uppdaterade inom de senaste utvecklingarna för att se till att vi verkligen ger den bästa möjliga service på brandskydd som går.

Genom att bemöta dina frågor med personligt engagemang och ett noggrant underhållsarbete ser vi till att ditt brandskydd fungerar som det ska.

Hur ofta vi utför underhåll på brandskydd anpassas efter gällande regelkrav, verksamhetens krav och omgivning.