Service och underhåll

Alla kan inte göra det vi gör

Inte för att vi är särskilt märkvärdiga, men det är inte alla som kan utföra utökningar och ändringar, samt utför anläggarintyg. Detta får endast en godkänd anläggarfirma av brandlarm som har ett teknikavtal med den aktuella systemleverantören göra. Som en komplett leverantör av brandskydd med teknikavtal med 5 olika systemleverantörer har vi både möjligheten och kunskapen som krävs för att göra ett bra jobb.

Service och underhåll

Vi vill att du ska känna dig säker

Inte bara att du har rätt lösning, utan att du alltid kan lita på den. Som kund hos SEAL Scandinavia erbjuder vi komplett service och underhåll av din brandtekniska lösning, från den lilla butiken till det stora hotellet och kontorskomplexet.

Service och underhåll

Vi erbjuder månads-, kvartals- och årsprov

Samt löpande kontroll av automatisk brandlarmsanläggning. I dessa testar vi allt från att batteriet och strömförsörjningen till åtkomsten av centralutrustningen och att uppkopplingen till räddningstjänsten fungerar som den ska. Varje kontroll dokumenteras noggrant enligt det senaste regelverket och lämnas till dig vid utfört arbete.

Service och underhåll

Erfarenhet är inte allt

Det hjälper oss att göra ett så gott arbete som möjligt, men regelverk och krav ändras ständigt. Vi håller oss uppdaterade inom de senaste utvecklingarna för att se till att vi verkligen ger ditt system den bästa möjliga servicen.

Genom att bemöta dina frågor med personligt engagemang och ett noggrant underhållsarbete ser vi till att ditt brandskydd fungerar som det ska.

Hur ofta vi underhåller din utrustning anpassas efter nuvarande regelkrav, verksamhetens krav och omgivning.