Nyinstallation och kompletteringar

Slutresultatet ska bli det bästa möjliga

Vi är lika bekväma med att skapa något från grunden som att ta vid där någon annan har slutat. Att använda sig av en ny leverantör för att komplettera en lösning leder ofta till ett bättre resultat. Med fräscha ögon kan vi lättare hitta eventuella brister i brandskyddet, eller bygga på det goda jobbet som våra kollegor gjort. För oss är det viktiga att slutresultatet blir det bästa möjliga för din verksamhet, inte att vi kan säga att vi har gjort allting på egen hand.

Nyinstallation och kompletteringar

Vi har varit med i över 15 år

Och har teknikavtal med 5 olika systemleverantörer och har arbetat med tillräckligt många projekt för att veta vad som kan hända om man inte tänker på allt. Alla delar av en fastighet behöver skyddas och dokumentationen, installationsritningarna och teleregistreringen måste uppdateras. Annars kan projektet få nedslag vid en besiktning, vilket betyder att en brist måste åtgärdas inom en viss tid. Och det kan skapa en del oreda.

Vi arbetar gärna med andra

Vi tror att samarbete leder till att goda idéer blir ännu bättre och misstag minimeras. Framförallt när man får möjligheten att möta en ny utmaning. Då skadar det inte att vara två.

Vi samarbetar med elinstallatörer i hela Storstockholm och Mälardalen, några av dessa är:

Söker ni en samarbetspartner och undrar hur vi kan hjälpas åt framöver, tveka inte att höra av er.

Tillsammans med våra samarbetspartner installerar vi allt från små utrymningslarmanläggningar till stora komplexa systemlösningar. Vi kompletterar även nuvarande brandskyddlösningar.