SEAL Scandinavia

Av SBSC certifierad anläggarfirma brand

Av SBSC är vi en certifierad anläggarfirma för brandlarm och arbetar med helhetslösningar inom brandskydd. Vi hjälper verksamheter i Stockholm och Mälardalen från projektering, till nyinstallation, underhåll och service av brandskydd samt dokumentation.

SEAL Scandinavia

Bred kompetens inom brandskydd

Vi arbetar flexibelt och koncentrerat med projekt i olika miljöer som ställer höga krav på sina lösningar. För att säkerställa att vi hittar rätt lösning i varje projekt har vi teknikavtal med 5 leverantörsystem, vilket ger oss en unik bredd och valmöjlighet inom brandskydd.

SEAL Scandinavia

Våra projekt sträcker sig från en dag, till flera år

Storleken på projektet är inte det viktigaste när man arbetar med brandskydd. Det viktiga är att vi hittar en lösning som passar er fastighet. Och genom vår stora valmöjlighet inom lösningar och långa erfarenhet är vi säkra på att din verksamhet alltid får det bästa och mest effektiva brandskyddet.

SEAL Scandinavia

Förtroende skapar långa relationer

Vi tror på långa relationer. Många av de kunder vi arbetar med idag har varit kunder hos oss i över 15 år. Vårt mål är att fortsätta skapa långvariga relationer genom vårt engagemang, samt erbjuda en hög nivå av lösningar och service inom brandskydd till företag i Stockholm och Mälardalen.