Vill du vara med och påverka vår framtida utveckling och ta hand om våra kunder på ett engagerat sätt? Vi växer och får nya förfrågningar från fler kunder som behöver vår hjälp att ta hand om deras brandlarm.

Vi är ett positivt team med korta beslutsvägar som bara jobbar med brand- och utrymningslarm i Stockholm, och vi kan nu skapa nya arbetsmöjligheter för bra tekniker i branschen. Vi erbjuder en trygg och säker arbetsplats och vi jobbar med Stockholms största och mest spännande projekt.

Du som har jobbat som brandlarmstekniker, specifikt med driftsättning samt med service och felsökning i några år, vill vi gärna träffa. Det är meriterande om du redan nu är utbildad på de olika fabrikaten som vi jobbar med – se detaljer på hemsidan. B-körkort är ett krav, du ska ha bra datorvana på Excel, Outlook och vara duktig på att jobba med dokumentation via mobilen.

Vi erbjuder ett omväxlande jobb och vi tillhandahåller tjänstebil till våra tekniker. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Almega tjänstemannaavtal.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Se annons även på Blocket:

https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-hela-sverige/2112011?offline=1&ad_id=4422960