Vi söker Driftsättare/Tekniker!

 

Med ett starkt engagemang, fokus på kundservice och ett av Sveriges största utbud av brand- och utrymningslarm firar SEAL Scandinavia snart 20 år i branschen. De senaste åren har också präglats av en stark organisk tillväxt. Därför söker vi nu en ny kollega som kan arbeta som Driftsättare/Tekniker hos oss med Stockholm som arbetsområde. Hos oss kommer du bli en del av ett team som värdesätter samarbete och arbetsglädje. Du får arbeta med spännande kunder i olika miljöer och göra skillnad för våra kunder i deras arbete med att förbättra sitt brandskydd.

Om rollen

Arbetet som Driftsättare/ Tekniker sker till största delen av hos våra kunder i Stor-Stockholm både på nybyggnadsprojekt och på ombyggnationer och anpassningar. Våra kunder är främst elinstallatörer, fastighetsbolag, sjukhus, skolor, hotell men även industrikunder. I rollen som Driftsättare/Tekniker har du mycket kundkontakter med både byggare/installatörer och driftpersonal och med våra slutanvändare och brandskyddsansvariga. Det dagliga arbetet styrs och planeras av vår arbetsledning som fördelar och prioriterar våra uppdrag.

Du kommer utföra driftsättning och egenkontroll samt felsökning och service hos våra kunder. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, delaktighet och dokumentation av utfört arbete. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så är din kommunikationsförmåga och vilja att sätta kunden i fokus av stor betydelse.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av service och driftsättning av brand- och utrymningslarm och som är väl insatt i något av våra brandlarmsfabrikat – Schneider, Schrack, Securifire eller Eltek Delta. Alternativt har du arbetat längre i en roll som servicetekniker och vill ta nästa steg till att arbeta mer med driftsättning av anläggningar. Att ha erfarenhet av arbeta med teleregistrering, felsökning samt att kunna korskoppling är meriterande.

Som person är du bra på att bemöta människor och inge förtroende och trivs i mötet med kunden. Det är också viktigt att du kan planera och prioritera rätt vid stressiga moment då det kan förekomma i arbetsvardagen. Du behöver vara lösningsfokuserad och bra på att ro projekt i hamn med ett nyfiket och engagerat sätt.

Du har/kan även:

·      Minst 3 års erfarenhet av driftsättning av något/några av våra brandlarmsfabrikat

·      Kunskap och erfarenhet av felsökning och att läsa elscheman

·      B-körkort är ett krav

·      Goda kunskaper i Outlook, Excel och Word

·      Behärskar svenska i såväl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande

Vad erbjuder vi?

Rollen som Driftsättare/Tekniker hos oss är ett spännande jobb med mycket variation, där du som medarbetare får växa och utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten omfattas av förmånsbil.

Vi värdesätter tillit, tydlighet, säker arbetsmiljö och att odla en stark teamkänsla. Vi tror att en stark känsla för yrkesskicklighet är viktigt för att kunna leverera de bästa brandskyddslösningar till våra kunder.

Du kommer få vara med och påverka i vår fortsatta tillväxt och även vara med och bidra till den ökade digitaliseringen inom bolaget.

Vill du bli en del av ett prestigelöst och ansvarsfullt team som vill utmanas och utvecklas varje dag och ha väldigt kul på jobbet? Sök då rollen som Driftsättare/Tekniker hos oss!

Ansök här!

 

 

 

#brandlarm #service #säkerhet #stockholm